Plafon Alcantara

Alcantara este un material care schimba autoturismul dumneavoastra facandu-l mai special acesta este folosit in special la camele de top ale marcilor auto cum ar fi Mercedes S-Class, CL, CLS, Audi A7, A8, Bmw X5, X6, seria 6, Seria 7 si bineinteles la modelele Mercedes AMG, Audi RS, BMW M-Power.

Plafonul autoturismului imbracat in alcantara este un element care poate schimba interiorului foarte mult, acesta va creaza un confort psihic special.

Pentru a schimba tapiteria plafonului cu alcantara noi va putem ajuta cu aceste servicii.

Plafonul pote fi reconditinat fie din cauza dezlipirii sau deteriorarii materialului cu care este imbracat sau daca doriti sa faceti ceva mai special.

Plafoanele pot fi imbracate cu alcantara sau combinatie de alcantara cu piele.

In cele mai multe cazuri plafoanele care au fost imbracate din fabrica cu material textil se dezlipesc din cauza caldurii si a substantelor de curatare a tapiteriei plafonului acesta poate fi o ocazie de a improspata si tot odata de a imbunatatii aspectul interior al autoturismului dumneavoastra.

Plafoanele dezlipite nu se mai pot repara, materialul odata dezlipit de pe burete nu mai poate fi lipit la loc, singura solutie este inlocuirea materialului, noi va putem ajuta cu inlocuirea acestuia cu alcantara. Acest procedeu este destul de complicat deoarece fiecare plafon trebuie curatat foarte bine de vechiul material si de buretele lipit pe acesta pentru ca alcantara sa poata fi lipita pe plafon.

Dupa curatarea plafonului alcantara trebuie lipit foarte bine cu un adeziv special care rezista la temperaturi ridicate deoarece vara se ating temperaturi foarte mari la nivelul plafonului.

In cazul in care doriti sa faceti ceva mai special din plafonul dumneavoastra plafonul pote fi imbracat in alcantara sau daca doriti putem sa folosim fibra optica pentru a crea un ambient cu totul special in masina dumneavoastra.

Fibra optica poate fi montata pe plafon imitand stelele de pe cer sau se poate face orice model doriti.