Capac airbag volan alcantara

Capacul airbagului de volan poate fi transformat in ceva special, daca doriti sa schimbati designul capacului acesta poate fi imbracat in alcantara. Capacele de airbag volan imbracate in alcantara schimba aspectul volanului dand o tenta de lux. Orice capac airbag volan poate fi imbracat in alcantara partial sau total. Servicii tapiterie capac airbag volan alcantara.

Elemente plastic alcantara

Elementele de plastic din interiorul autoturismului dumneavoastra de cele mai multe ori nu arata asa cum v-ati dorit. Aspectul acestora poate fi schimbat prin imbracarea lor in piele sau in alcantara modificand in totalitate aspectul interiorului autoturismului. Aproape orice element din plastic poate fi imbracat in alcantara sau piele naturala, un interior cu elementele din plastic imbracate in alcantara va arata deosebit fata de unul normal. Servicii design interior elemente plastic interior auto. Tapiterie auto elemente plastic interior auto.

Plafon alcantara cu fibra optica

Plafonul autoturismului imbracat in alcantara creaza un ambient deosebit in autoturismul dumneavoastra. Acum puteti face si mai mult pentru a crea o atmosfera speciala in interiorul masinii, solutia este fibra optica. Rols Royce este primul producator de autoturisme de lux care a folosit fibra optica pe plafon pentru a crea on ambient deosebit in autoturismele comandate special cu aceasta dotare. Fibra optica este introdusa in plafon in diverse forme, imitand cerul instelat sau se poate face orice model doriti. Fibra optica in plafon se va aprinde in diverse culori, aceasta pot...

Fete de usi alcantara

Un alt element foarte important din autoturismul dumneavoastra poate fi imbracat in alcantara, interiorul fetei de usa arata deosebit daca este imbracat in alcantara. Creati acum un ambient special in masina dumneavoastra prin modificarea aspectului fetei de usa, alcantara va ajuta sa transformati interiorul autoturismului in ceea ce v-ati dorit. Tapiterie fete usi alcantara. Interior fata usa imbracat in alcantara. Tapiterie auto alcantara.

Trimuri alcantara

Trimurile din interiorul masini sunt de obicei din plastic vopsit, plastic care imite o textura anume, cauciucate, mahon, sau carbon in cele mai rare cazuri. Puteti imbraca trimurile masini in alcantara pentru a crea un design special prin diferenta de nuanta dintre materialul de pe fata de usa si nuanta trimului. Orice trim pote fi imbracat in alcantara pentru a da o tenta de lux autoturismului dumneavoastra. Tapiterie auto trimuri alcantara. Imbracam trimuri auto in alcantara sau piele.

Stalpi alcantara

Stalpi plafon alcantara Tapiteriea stalpiior de plafon trebuie sa fie realizata din acelasi material din care este realizata si tapiteria plafonului. Daca plafonul este din alcantara atunci va trebui sa imbracati in alcantara si stalpi din masina, altfel se va vedea un contrast ura intre plafon si stalpi. Orice stalpdin interiorul masinii poate fi imbracat in alcantara, puteti alege sa imbracati doar stalpi de la plafon sau puteti opta si pentru tapitarea parti de la jumatea autoturismului in jos in alcantara. Acoperirea tuturor elementelor din plastic din masina cu alcantara transfor...